Call Artech  23 33 89 00Email Artech  post@artech.no

Engineering

Vi har dyktige ingeniører med lang og bred erfaring som setter seg godt inn i kundens behov og krav. Vårt mål er å utvikle bærekraftige løsninger innenfor de rammene kunden har. Dette får vi til med et tett samarbeid med våre leverandører som sikrer riktig valg av løsning og bruk av siste tilgjengelig teknologi.

Engineering1I vår fornyelsesprosess har vi innsett at man ikke kan være best i alt og har derfor lagt vekt på gode og solide partnere som har hver sin spesialitet. Det gjør oss også mer fleksible ved kundens ulike krav når det gjelder valg av komponentleverandører.

Vi konstruerer i AutoDesk Inventor og sitter på en godt voksen database med spesialløsninger som vi har utviklet over tid. Dette gjør at vi får en rask og kvalitetssikret gjennomføring av konseptfasen.

Automatisering er et viktig bidrag til norsk industri for å være konkurransedyktige på pris, kvalitet og leveringstid.

Automatisering03Vi har hjulpet bedrifter med å effektivisere sine eksisterende produksjonsprosesser ved hjelp av ny teknologi eller ved å automatisere manuelle operasjoner.

Artech Automations mål om å utvikle bærekraftige løsninger har involvert oss i utviklingen av en energieffektiv løsning av avfallshåndtering.

Vår drøm er at forbrukerne blir fritatt sortering og at prosessen for gjenvinning av materialer og energiproduksjon av restavfall kommer på et nivå der miljøet er vinneren.

Troen vår på at vi skal klare dette er stor og vi har siden 2010 brukt store ressurser på å drive dette prosjektet.

I 2000 leverte vi vår første løsning til solcelle industrien, som skulle vise seg å være starten av et årelangt samarbeid som har resultert i mange produksjonslinje leveranser til flere fabrikker i både Norge og utland.

solar

Vi har primært arbeidet med Coating av støpedigler, prosessen fra ferdig støpt digel til ferdige blokker klar til wafering og resirkulering av silisium.

Se produktblader for våre standardiserte løsninger.

Vi har vår egen montasjehall med eget mekanisk verksted. Våre montører bygger og setter i drift løsningene våre først hos oss for testkjøring og deretter hos kunden. De har gjennom mange år opparbeidet seg en unik erfaring med å sette seg inn i nye ting og tilbyr derfor også bistand til utstyr som er produsert av andre.

Industriservice04En viktig del av industriservice sin oppgave er å ivareta våre kunder, med både korrektivt og preventivt vedlikehold. Dette hjelper kundene våre til sikker drift av produksjonsutstyret.